Urządzenia i Akcesoria
金平炒牛蒡 (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)450 克
-
紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)80 克
-
油2 茶匙
-
純芝麻油2 茶匙
-
紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
-
米酒20 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
糖20 克
-
白芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
181.6 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
358 kJ /
85.6 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan