Salmon Scotch Eggs dengan Saus Mustard Madu

Salmon Scotch Eggs dengan Saus Mustard Madu

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porsi

Składniki

Saus Mustard Madu
  • mustard gandum
    75 g
    mustard
  • madu
    75 g
  • cuka anggur putih
    1 sdm
  • garam laut
    ¼ sdt
  • lada hitam bubuk
    2 jumput
Telur
  • air
    400 g
  • telur
    10
  • roti potong-potong
    150 g
  • salmon asap potong-potong
    400 g
  • peterseli segar
    10 g
  • lada hitam bubuk
    ¼ sdt
  • garam laut
    ¼ sdt
  • minyak sayur untuk menggoreng (sekitar 1,5 liter)
    minyak bunga matahari, untuk menggoreng (sekitar 1,5 liter)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 23 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie