Urządzenia i Akcesoria
藥膳蝦
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 完整食譜
Składniki
-
川芎10 克
-
黃耆10 克
-
當歸3 片
-
通草5 克
-
枸杞10 克
-
紅棗3 粒
-
薑 切片20 克
-
水150 克
-
米酒50 克
-
生白蝦 (每隻約25克),去鬚腳、腸泥6 隻
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
33.14 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
1.09 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2.34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan