Urządzenia i Akcesoria
帕瑪森千層洋芋 (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
馬鈴薯 ,去皮,切成可放入進料寬口處大小的塊狀600 克
-
帕瑪森起司 切成可放入進料寬口處大小的塊狀80 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭1 - 2 粒
-
新鮮百里香葉 ,多備一些裝飾用1 - 2 枝
-
鮮奶油150 克
-
胡椒粉½ 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
3206.1 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
7963.6 kJ /
1903.3 kcal
Tłuszcz
137.6 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
85.5 g
Węglowodany
119.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
香料薯泥佐炸豬腹肉
Brak ocen
水波蛋
Brak ocen
和風涼拌小松菜
30 min
日式叉燒
Brak ocen
香魚甘露煮
15 godz.
滷味拼盤
1 godz. 30 min
麻辣鴨血
1 godz.
奶油菠菜
Brak ocen
泰式酸辣炒菇
20 min
旋轉烤馬鈴薯塔
1 godz.
蒸蛋
30 min
豆腐蒸蛋捲
Brak ocen