Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette (TM6)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
White Pesto Pasta
40 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min