![Ratatouille Galette (TM6) Ratatouille Galette (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95e60cc1-514c-4133-9495-0b4a5648f87c/Derivates/90d11191-9f6b-4a76-b425-7d5919c3c86d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 5 oz unsalted butter, diced, frozen
- 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
12
oz plum tomatoes, whole (see Tip)
lub 12 oz Roma tomatoes, whole - 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 oz water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 310.9 mg
Alternatywne przepisy
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Ratatouille Galette
1h 30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Slow Cooked Beets
40 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min