Urządzenia i Akcesoria
Brioche Creamed Corn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
Asiago cheese in pieces3 oz
-
brioche bread crust removed, cubed (2 in.)3 oz
-
whole nutmeg1
-
fresh ginger peeled½ oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
unsalted butter cubed, divided3 oz
-
fresh sweet corn kernels16 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt to taste
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
190 mg
Białko
8 g
Kalorie
1699 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookalong Lunch
4 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Prosciutto Herb Breadsticks
30 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Basic White Long Grain Rice
35 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Homemade Pasta
1 godz.
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min