Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple cider dressing
5 min
Garlic Clams Hotpot
Brak ocen
Cantonese Custard Lava Mooncake
Brak ocen
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Crushed ice
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Mayonnaise
5 min