Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
lub 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
lub 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 137.5 mg
Alternatywne przepisy
Barbecue Sauce
20 min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Quince Tart
1 godz. 10 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Cod with aïoli
40 min
Gazpacho
1h 15min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min.
Apple Butter
1 godz. 30 min