Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
150 g back bacon, dicedpancetta150 g
-
unsalted butter clarified, divided60 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Date and Nut Balls
20 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Green smoothie
10 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Sautéed onions and garlic
10 min
Avocado mayonnaise
15 min
Spanish tomato sauce
25 min
Rye Bread
6 godz. 5 min