Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Boiled Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 20 g olive oil
- 250 g parboiled rice
Shredded Chicken
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil, toasted
- 250 g chicken breast fillet, skinless, cut into long strips (3 cm wide)
Vegetables
- 120 g carrots, peeled (1-2 carrots)
- 200 g English cucumber, unpeeled, ends removed
- 180 - 200 g plum tomato, type Roma, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 100 g red onion, halved vertically (½ onion)
- 160 g romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 avocado, peeled, pitted, thinly sliced
Yoghurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs cilantro, fresh, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches black pepper, ground, to taste
- 250 g plain Greek yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 4 tbsp cashew nut, roasted, unsalted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3350 kJ / 800 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 899 mg
Alternatywne przepisy
Aperol Spritz®
10min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Mini Frittatas
35min
Matzah
30 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min