Urządzenia i Akcesoria
Onion Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
white onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
red onions halved or quartered if too large to fit in feeder200 g
-
sour cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives finely sliced, for garnishing30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear Twists on Chocolate Custard
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Citrus Oil
50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Pinsa
29 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Skin glow detox juice
10 min
Apple Pâtes de Fruits
6 godz. 15 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Chunky Coleslaw
5 min