Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel de trucha
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 80 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de filetes de trucha fresca sin piel ni espinas en trozos, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 3 huevos medianos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 500 g de agua
Salsa de pimientos de piquillo
- 120 g de mayonesa
- 50 g de pimientos del piquillo
- 50 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 171.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Pudin de pescado
2 godz. 15 min
Pudin de perdiz
26 Std. 15 Min
Sorbete de pomelo al cava
Brak ocen
Pudin de pescado con aguacate
2h
Rollo de bonito
1h 10min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Quiche de puerro y queso gallego
1h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h