Insalata di barbabietola con rafano
TM6 TM5

Insalata di barbabietola con rafano

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g di rafano fresco pelato
  • 500 g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
    lub 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli)
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco
  • 40 g di olio di oliva
  • 40 g di aceto, a piacere
  • ¾ cucchiaino di sale, a piacere
  • 4 pizzichi di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
2640 kJ / 631 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
15.4 g
Sód
1865 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy