Insalata di barbabietola con rafano

Insalata di barbabietola con rafano

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di rafano fresco pelato
    30 g
  • di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
    500 g
    500 di barbabietole, cotte, pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli)
  • di prezzemolo fresco
    ½ mazzetto
  • di olio di oliva
    40 g
  • di aceto a piacere
    40 g
  • di sale a piacere
    ¾ cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 631 kcal / 2640 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 15.4 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1865 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...