Ghackets e hörnli gratinati

Ghackets e hörnli gratinati

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di burro chiarificato
    1 cucchiaino
  • di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
    80 g
  • di carote pelate, a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di sedano rapa pelato,
    a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    20 g
  • di concentrato di pomodoro
    30 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
    1 scatola
  • di dadi di carne per brodo (per 0.5 l)
    2
  • di origano, secco
    ½ cucchiaio
  • di burro chiarificato
    2 cucchiai
  • di carne trita di manzo
    500 g
  • di acqua
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di pasta secca, tipo pipe (tempo di cottura 7 min.)
    350 g
  • di mezza panna
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 638 kcal / 2670 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...