Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tiras de piel de limón (sin parte blanca)
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ - 1 guindilla seca
- 3 - 5 dientes de ajo
- 120 g de tomates secos en aceite, escurridos
- 1 cucharadita de tomate concentrado
- 1 cucharadita de mostaza
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 20 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 341.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1 Std. 20 Min
Queso cremoso con nueces y pan de suero
13 Std. 15 Min
Volcanes de limón al curry
3h
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 godz. 30 min
Pastel de repollo
45 Min
Bizcochitos en tarro con plátano y chocolate
1 Std. 30 Min
Yogur de té matcha
10h 15min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Pie relleno de pavo y verduras
1h 45min
Tarta cremosa de melocotón
3h 15min