Urządzenia i Akcesoria
花枝干貝滑
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
20 顆
Składniki
-
新鮮干貝100 克
-
花枝 淨肉400 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
花枝 觸角,切丁
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
86.5 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
91.6 kJ /
21.9 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan