雪菜魚片

雪菜魚片

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 去籽,切段
    ½ 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    300 克
    300 克 魴魚, 切塊(約3公分)
  • 蔥 (opcjonalnie) 切絲
    20 克
  • 500 克
  • 香油
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.5 g
Kalorie 504 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...