雪菜魚片
TM31 TM5 TM6

雪菜魚片

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 克 雪菜, 洗淨,切段(約3公分)
  • ½ 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切段 (opcjonalnie)
  • 1 茶匙 油
  • 1 茶匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 300 克 紅鯛魚片, 切塊(約3公分)
    lub 300 克 魴魚, 切塊(約3公分)
  • 20 克 蔥, 切絲 (opcjonalnie)
  • 500 克 水
  • ½ 茶匙 香油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
504 kJ / 120 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy