Urządzenia i Akcesoria
Lax med mangosås, gröna bönor och morötter
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
Lax, morötter och bönor
-
malen cayennepeppar½ - 1 tesked
-
salt1 tesked
-
malen muskot1 nypa
-
malen vitpeppar2 nypor
-
färska laxfiléer, skinnfria (150–180 g vardera, 4 cm tjock)4
-
morot skuren i bitar (ca 2 mm)200 g
-
gröna bönor skuren i halvor250 g
Mangosås
-
mogen mango endast kött, skuren i bitar (ca 3 cm)250 g
-
konjak50 g
-
malen curry1 tesked
-
vatten300 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt100 g
-
naturell yoghurt120 g
-
salt1 nypa
-
malen vitpeppar1 nypa
-
färsk persilja (opcjonalnie) endast blad, till garnering1 kvist
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Laxburgare med parmesanzucchini
Değerlendirme yok
Torsk i tomatsås
1sa
Fisktacos med coleslaw
25 dk
Asiatisk ångad laxsida
Değerlendirme yok
Curry laksa
Değerlendirme yok
Fisktacos med japansk majonnäs
Değerlendirme yok
Poké bowl med tonfisk
1sa
Krämig svamprisotto med räkor
1sa
Thaisallad med jordnötsdressing
30 dk
Räkor i chili och vitlök
Değerlendirme yok
Avokado med ägg och laxtartar
Değerlendirme yok
Sous-vide lax
Değerlendirme yok