Urządzenia i Akcesoria
Biscoitos de pistácio e cacau em espiral
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 unidades
Składniki
-
açúcar150 g
-
pistácios s/ casca e s/ sal40 g
-
farinha tipo 55300 g
-
fermento p/ bolos½ c. chá de
-
manteiga240 g
-
cacau em pó30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
7.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
514.3 kJ /
122.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dezembro com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bola de carne
1 godz. 20 min
Casadinhos
45 min
Mascarpone cremoso com maçãs caramelizadas
30 min
Tarte de nectarina, mascarpone e lemon curd
3 godz. 40 min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40 min
Cocktail Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Salada de batata com vinagrete de ervas
45 min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 godz. 10 min
Terrine de carnes com ginja
Brak ocen
Panetone de cranberry e chocolate
5 godz. 25 min
Panettone com chocolate e laranja
2 godz. 45 min
Fritos de couve-flor
30 min