Urządzenia i Akcesoria
Biscoitos de pistácio e cacau em espiral
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 unidades
Składniki
-
açúcar150 g
-
pistácios s/ casca e s/ sal40 g
-
farinha tipo 55300 g
-
fermento p/ bolos½ c. chá de
-
manteiga240 g
-
cacau em pó30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
7.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
514.3 kJ /
122.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dezembro com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Crocante de chocolate
Brak ocen
Gelado de matcha
10 godz. 30 min
Conserva de maçã para rechear tartes
45 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Trança inglesa
Brak ocen
Mousse de laranja
3 godz.
Crumble de maçã e noz vegan com passas e rum
9 godz.
Massa trofie com pesto, presunto e cogumelos
30 min
Fatias de limão
1 godz. 20 min
Amêndoas cobertas com chocolate branco e coco
40 min
Tarte de nozes
55 min
Bolo-rei de enchidos
2 godz. 30 min