Urządzenia i Akcesoria
Apfel mit Vanille-Espuma
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Äpfel geviertelt, und etwas mehr, in Scheiben, zum Garnieren300 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst2 TL
-
Vanillezucker1 ½ EL
-
Sahne200 g
-
Ei1
-
Zucker1 EL
-
Salz1 Prise
-
Apfelsaft50 g
-
Butterkekse100 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Mandeln, gemahlen50 g
-
Vanilleeis200 g
-
Zimt, gemahlen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
174 mg
Białko
6 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2 godz.
Windbeutel
2 godz. 15 min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1 godz. 20 min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8 godz. 25 min
Regenbogen-Joghurt
45 min
Gemüse-Puffer vom Blech
50 min
Glutenfreie Apfelküchlein
1 godz.
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1 godz. 50 min
Schoko-Pfirsich-Dessert
30 min
Baklava
7 godz. 20 min