Urządzenia i Akcesoria
Brot-Krake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl500 g
-
Naturjoghurt300 g
-
Milch und etwas mehr zum Bestreichen50 g
-
Öl50 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver2 Pck.
-
Ajvar50 g
Füllung und Fertigstellung
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft20 g
-
Bergkäse in Stücken60 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Möhren in Stücken100 g
-
Hackfleisch, gemischt300 g
-
Ajvar40 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Speisestärke20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
997 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy Halloween!
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinnennetz-Schokokuchen
2 godz. 25 min
Popcorn-Chicken-Nuggets mit Koriander-Dip
45 min
Blätterteig-Möhren
40 min
Gruselige Spaghetti mit Fleischbällchen
1 godz. 25 min
Pfannenbrötchen mit Vanillefüllung
1 godz. 20 min
Gruselkürbisse
1 godz. 40 min
Kefir-Zöpfe
7 godz. 30 min
Spinnenkekse
3 godz.
Pizzabrote
50 min
Crossie-Monster
1 godz. 15 min
Tannenbaum-Brioche
2 godz. 30 min
Hefeteig-Nikoläuse
2 godz.