焗烤馬鈴薯(TM6)

焗烤馬鈴薯(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份

Składniki

  • 馬鈴薯 削皮後切成可放入進料管的尺寸大小
    1200 克
  • 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊 (3 公分)
    100 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    400 - 500 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 289.9 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 1327.4 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...