Urządzenia i Akcesoria
焗烤馬鈴薯(TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
馬鈴薯 削皮後切成可放入進料管的尺寸大小1200 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊 (3 公分)100 克
-
蒜頭1 粒
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)400 - 500 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
289.9 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1327.4 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan