Urządzenia i Akcesoria
彩色蝸牛(黑芝麻口味)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 塊
Składniki
麵糰
-
牛奶290 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
無鹽奶油 室溫回軟,切塊50 克
-
糖30 克
-
全麥麵粉250 克
-
高筋麵粉250 克
-
鹽¼ 茶匙
黑芝麻內餡
-
無鹽奶油 室溫回軟,切塊50 克
-
黑芝麻 烤熟100 克
-
糖50 克
-
蛋1 顆
組合
-
麵粉 撒粉用
彩色裝飾
-
糖200 克
-
新鮮檸檬汁30 克
-
食用色素 (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
35.2 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
456.7 kJ /
109.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小主廚當家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan