Urządzenia i Akcesoria
Vegan Danish Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
14 pieces
Składniki
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcjonalnie)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
90.5 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Seitan
40 min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 godz. 20 min
Soya Milk Bread Rolls
2 godz. 20 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegetable Sambar
35 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min