Urządzenia i Akcesoria
糖粥藕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
糯米 洗净沥干200 克
-
红枣 去核取肉,切丁20 克
-
莲子 干燥的20 克
-
莲藕 切小丁,1×1厘米200 克
-
红糖50 克
-
水1000 克
-
干桂花1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.6 g
Kalorie
605.5 kJ /
144.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
33.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny