Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 990 g apă
- 10 ouă mari (63-73 g) (vezi recomandare)
- 8 lingurițe oțet
- 4 colorant alimentar (roșu, verde, albastru și galben)
-
flori comestibile, pentru decor (ex. margarete mici, nasturtium)
lub ierburi aromate proaspete, în amestec, pentru decor (ex. cilantro, pătrunjel)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 71 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocană de fasole albă și usturoi
50min
Tort Caprese
55min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Farfalle cu măsline și mozzarella
30 min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40min
Tocăniță de miel și fasole verde
Keine Bewertungen
Cremă de portocale de Sevilla
15 min
Tort halva cu ciocolată, fără gluten
1h
Gogoși cu cremă și glazură de caramel
5 Std. 30 Min
Gin tonic cu portocale roșii și rozmarin
Keine Bewertungen
Spanakopita Soulei
1 godz. 35 min
Cozonac
5h