Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar

Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar

4.6 12 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 felii

Składniki

Galantina de pui
  • ardei grași, diferiți (de ex. roșu, verde, galben), tăiați bucăți
    150 g
  • piept de pui, fără piele și fără os tăiat cuburi (3-4 cm)
    300 g
  • pulpe de pui dezosate, fără piele (de la cca. 500 g pulpe de pui), tăiate bucăți
    300 g
  • piper negru măcinat
    1 priză
  • sare aromatizată făcută în casă,
    2 lingurițe
    1 linguriță sare, plus 1 linguriță ierburi aromate uscate
  • apă
    500 g
Sosul de iaurt cu mărar
  • mărar proaspăt doar frunzele
    10 - 15 fire
  • cățel de usturoi
    1
  • iaurt simplu
    300 g
  • maioneză
    50 g
  • sare
    2 prize

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 felie

Białko 4 g
Kalorie 140 kJ / 34 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...