Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¾ tsp fine sea salt
- 200 g white onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 200 g red onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 150 g sour cream
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Chocolate Fondants
40min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Eastern European Brunch
1h 30min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Whipped Cream
10 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Pizza Margherita
2h 10min
Sweet Rice
1h
Profiteroles
2h 15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min