Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Hot orange chocolate on a stick
2 godz. 50 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min