Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Almond Cashew Paste
15 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Curry Powder Mix
15 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Madras Curry Powder
5 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 godz. 10 min
Tapenade
10 min