Urządzenia i Akcesoria
Franske eple-muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 stykker
Składniki
-
smør, usaltet delt i biter, pluss ekstra for smøring140 g
-
eple, grønt skrellet, uten kjerne og delt i biter (1 cm)2
-
eple, rødt skrellet, uten kjerne og delt i biter (1 cm)2
-
sitronsaft1 ts
-
mørk rom pluss 1 ekstra spiseskje40 g
-
sukker150 g
-
bakepulver2 ts
-
salt½ ts
-
egg romtemperatur3
-
melk100 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
hvetemel200 g
-
rårørsukker1 ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
171.2 mg
Białko
4 g
Kalorie
1033 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min