Urządzenia i Akcesoria
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 skiver
Składniki
Sjokoladebønnekake
-
smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring120 g
-
kidney bønner, på boks lett skylt og drenert400 g
-
1 ss kaffe, bryggetvann1 ss
-
egg, medium5
-
vaniljepasta1 ss
-
kokossukker180 g
-
kakaopulver, usøtet70 g
-
bakepulver1 ts
-
natron1 ts
-
havsalt½ ts
Kokossmørkremfrosting
-
kokossukker200 g
-
helmelk20 g
-
smør, usaltet myk80 g
-
vaniljepasta1 ts
-
kakaopulver, usøtet1 ½ ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
6 g
Kalorie
1356 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sukkerfritt
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Brak ocen