Urządzenia i Akcesoria
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 skiver
Składniki
-
solsikke margarin til smøring150 g
-
mandel, skåldet80 g
-
dadler, uten stein150 g
-
kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter300 g
-
glutenfri melblanding, hvit80 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
egg, medium3
-
crème fraîche, min 30% fett til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
208.9 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1270.5 kJ /
303.7 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sukkerfritt
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Brak ocen