Urządzenia i Akcesoria
Scones med frukt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porsjoner
Składniki
-
selvhevende mel fullkorn, til dryssing
-
gojibær, tørkede60 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i to60 g
-
dadler, uten stein60 g
-
lyst brunt sukker40 g
-
kanel, malt1 ts
-
natron½ ts
-
salt¼ ts
-
smør, usaltet delt i biter (2 cm), pluss ekstra til servering100 g
-
gresk yoghurt160 g
-
selvhevende mel fullkorn, til dryssing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
437 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Brak ocen