Urządzenia i Akcesoria
Mørdeig eplekake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porsjoner
Składniki
-
smør, usaltet avkjølt, i terninger, pluss ekstra for smøring250 g
-
sukker200 g
-
smør, usaltet eller saltet avkjølt, i terninger, pluss ekstra for smøring250 g
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing250 g
-
bakepulver1 ts
-
egg, medium1
-
hvetemel til dryssing
-
epler skrellet, skåret i skiver (3 cm), i en bolle med vann med 2 ts sitronsaft1200 g
-
hvetemel til dryssing
-
melk til pensling20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4.5 g
Kalorie
2168 kJ /
518 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
64.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min