Urządzenia i Akcesoria
Eplepai-barer
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porsjoner
Składniki
Pastry base
-
hvetemel150 g
-
sukker20 g
-
smør avkjølt, i terninger100 g
-
eggeplomme1
Fyll
-
epler (hvilken som helst type) skrellet, uten kjerne og delt i fire før veiing400 g
-
kondensert melk, søt250 g
Crumble Topping
-
hvetemel100 g
-
smør, usaltet kjølt, i terninger50 g
-
sukker50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4.2 g
Kalorie
1190 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min