Urządzenia i Akcesoria
Epleterte fra Normandie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 porsjoner
Składniki
Smørdeig
-
hvetemel220 g
-
smør kjølt, i terninger170 g
-
havsalt1 klype
-
eggeplomme1
-
vann avkjølt30 g
Terte fyll
-
sitron tynne skall av halvparten og saft av hel sitron1
-
sukker50 g
-
kokeepler skrellet, delt i kvarte, uten kjerne450 g
-
eple, søtt skrellet, delt i fire, uten kjerne400 g
-
sirup50 - 60 g
-
gelepulver, søtet, sitronsmakeple gelé60 g
-
sitron ferskpresset juice1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
2.9 g
Kalorie
1257 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min