Urządzenia i Akcesoria
丝瓜蒸蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
丝瓜 切片200 克
-
蛋2 颗
-
高汤50 克
-
水800 克
-
盐¼ 茶匙
-
枸杞 泡热水备用1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.79 g
Kalorie
250 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.381 g
Błonnik
0.47 g
Węglowodany
2.694 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny