Urządzenia i Akcesoria
鲜虾带子苹果色拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
水800 克
-
料酒30 克
-
虾仁200 克
-
带子 一切二150 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
柠檬汁20 克
-
日式蛋黄酱130 克
-
塔巴斯科辣椒酱 依个人口味调整3 - 5 克
-
牛油果 去皮去核,切2×2厘米块,约120克1 颗
-
苹果 去皮去核,切2×2厘米块,约150克1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
394.9 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
2098.3 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日凉拌菜
10 Przepisów
Chiny
Chiny