
Urządzenia i Akcesoria
Letter Cake Herz
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 Portionen
Składniki
Biskuitböden
-
Weizenmehl, glatt220 g
-
Maisstärke20 g
-
Backpulver von Dr. Oetker1 TL
-
Eier (Größe M)6
-
Zucker240 g
-
Vanillezucker von Dr. Oetker1 TL
-
Salz1 Prise
Frischkäse-Creme
-
Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe) z. B. Philadelphia, natur350 g
-
Magertopfen250 g
-
Schlagobers kalt250 g
-
Staubzucker100 g
-
Vanillepaste von Dr. Oetker1 TL
-
Sahnesteif (à 8 g) von Dr. Oetker2 Päckchen
-
Lebensmittelfarbe rot oder pink (z. B. Dr. Oetker Back- & Speisefarben)1 Msp.
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
310 kcal /
1297 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
213 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dr. Oetker x Thermomix
31 Przepisów
Austria
Austria