Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
TM6 TM5

Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho

5.0 (26 ocen)

Składniki

  • 20 g gengibre fresco
  • 200 g bolacha Maria
  • 100 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
  • 370 g leite condensado
  • 50 g chocolate em pó
  • 20 g manteiga
  • 100 g amêndoa em palitos torrada
  • 50 g pistácio s/ casca picado grosseiramente

Wartości odżywcze
na 8 unidades
Kalorie
16755.2 kJ / 4004.6 kcal
Białko
83.6 g
Węglowodany
424.5 g
Tłuszcz
231.4 g
Tłuszcz nasycony
96.6 g
Błonnik
24 g
Sód
1739.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy