Wersje kompatybilne
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g gengibre fresco
- 200 g bolacha Maria
- 100 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 370 g leite condensado
- 50 g chocolate em pó
- 20 g manteiga
- 100 g amêndoa em palitos torrada
- 50 g pistácio s/ casca picado grosseiramente
- Wartości odżywcze
- na 8 unidades
- Kalorie
- 16755.2 kJ / 4004.6 kcal
- Białko
- 83.6 g
- Węglowodany
- 424.5 g
- Tłuszcz
- 231.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 96.6 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 1739.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bucatini de beterraba e feta
25min
Pão de forma Keto com pesto de abacate, carne e pimentos
Brak ocen
Tabuleiro doce e salgado
20min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40min
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1h
Pássaros de sêmola
40min
Bolo de chocolate cozido duas vezes
1h 15min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50min
Bolachas de Parmesão e ervas
1h 35min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Brownie de chocolate branco e caramelo salgado
1h 30min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1h