Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear frango em cubos
15 min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min
Saltear carne de vaca em tiras
15 min