Wersje kompatybilne
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Recheio
- 500 g água
- 2 ovos
- 250 g atum em lata escorrido
- 100 g pickles
- 50 g pimento morrone
- 50 g maionese (ver dica)
- 30 g ketchup
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Yorkshire puddings
- 4 ovos
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 200 g leite
- 12 c. chá de azeite
- Wartości odżywcze
- na 12 unidades
- Kalorie
- 11180.3 kJ / 2672.2 kcal
- Białko
- 143.1 g
- Węglowodany
- 173.1 g
- Tłuszcz
- 152.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.3 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 5728.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasanha de sobras de pão
1 Std. 45 Min
Polenta com ragu de grão de bico
Brak ocen
Pão de mandioquinha
1 Std. 10 Min
Conjunto para café
Brak ocen
Muffins com gotas de chocolate
1 Std.
Moussaka
1 Std. 10 Min
Pastéis de aveia e caju
1h 50min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1h 15 min
Lápis de cor energéticos
1 Std.
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2 Std. 10 Min
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1h 40 min
Empadão de frango com caril
1h 15 min