Urządzenia i Akcesoria
Classic Mashed Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.6 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1263.3 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mulled Wine
Brak ocen
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Sticky Buns
3 godz. 45 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Calamansi Juice
5 min