Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften100 g
-
Zitronenschale fein gerieben¼ TL
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Quark, 20% Fett200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
751 mg
Białko
13 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schinkenaufstrich
10 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Mango-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Cranberry-Orangen-Plätzchen
50 min