
Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften100 g
-
Zitronenschale fein gerieben¼ TL
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Quark, 20% Fett200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
362 kcal /
1513 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
751 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy