Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften100 g
-
Zitronenschale fein gerieben¼ TL
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Quark, 20% Fett200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
751 mg
Białko
13 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Feta-Dip
35 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Hüttenschmaus
5 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Mango-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min