Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille

Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille

5.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 Schraubgläser

Składniki

  • Brombeeren
    500 g
  • Gelierzucker 2:1
    250 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Vanilleschote nur Mark
    ½
  • Schaumwein Typ Crémant
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Sód 9 mg
Białko 3 g
Kalorie 2646 kJ / 632 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 136 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...