Urządzenia i Akcesoria
Crema Catalana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Crema Catalana
-
Milch500 g
-
Eidotter3
-
Zucker80 g
-
30 g Weizenmehl, universalSpeisestärke20 g
-
brauner Zucker zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
74 mg
Białko
8 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Schnelles für den Alltag
9 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Espresso Martini
5 min
Pannacotta mit Ananaskompott
4 godz. 40 min
Pistazieneis
9 godz. 30 min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 godz.
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 godz.
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18 godz. 30 min
Kokoscurry mit Kabeljau
25 min
Caramelköpfli
5 godz. 15 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 godz.
Crema catalana
40 min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 godz.