Urządzenia i Akcesoria
Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
rote Chilischoten, getrocknet100 g
-
Wasser50 g
-
Ingwer-Knoblauch-Paste2 TL
-
Koriander, frisch Blättchen abgezupft10 g
-
Limetten Saft frisch gepresst2
-
Sesamöl15 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1200 mg
Białko
14 g
Kalorie
2185 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
25.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
GnGnT
20 min
Manhattan
10 min
Mojito
10 min
Bloody Mary
10 min
Haselnuss-Eis am Stiel
6 godz. 15 min
Erdbeer-Anis-Limes
50 min
Misosuppe mit Gemüse
40 min
Aquafaba Pavlova
2 godz. 35 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Margarita
10 min
Bier-Rindfleisch-Eintopf
3 godz. 45 min