Urządzenia i Akcesoria
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portie
Składniki
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
434.9 mg
Białko
28 g
Kalorie
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch box
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Lolly's met aardbeien
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Kimchi
Brak ocen
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Salmorejo
Brak ocen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Béarnaisesaus
Brak ocen