Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream Icing
10 min
Jasmine Rice
35 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Apple sauce
20 min
Marmite® and Cheese Muffins
45 min
Buttercream Icing
5 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
English Muffins
3 godz.
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min