Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Sponge Cake
1 Std.
Vegetable Soup
35 Min
Apple tart
1 Std.
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Keine Bewertungen
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min