Grønne æggehvider og skinkeomelet

Grønne æggehvider og skinkeomelet

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner

Składniki

  • gedeost, alle slags
    60 g
  • hytteost
    60 g
  • purløg, frisk finthakket
    12
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    20 g
  • grønkål kun blade eller grøntblade efter eget valg (se tip)
    2 stilke
  • æggehvider
    6
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspidser
  • havsalt
    1 - 2 knivspidser
  • vand
    500 g
  • pancetta
    4 skiver
  • babyspinat, frisk
    60 g
  • brød skåret i skiver, til servering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1031.5 mg
Białko 32.8 g
Kalorie 1156.7 kJ / 275.4 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie