Spätzle alla grigionese

Spätzle alla grigionese

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porzione

Składniki

  • di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
    100 g
Impasto
  • di farina di grano saraceno
    250 g
  • di farina
    150 g
  • di acqua
    100 g
  • di latte
    100 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 cucchiaino
Verza
  • di cipolle tagliate a metà
    200 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro, non salato
    20 g
  • di cavolo verza a strisce (1 cm)
    300 g
  • di sale
    1 ¾ di cucchiaino
  • di mezza panna
    250 g
  • di acqua
    3 l
  • carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a fette, a strisce (5 mm)

    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 869 kcal / 3623 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...