Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 40 g
Alternatywne przepisy
Salsa cocktail
5 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Tarte flambé
Keine Bewertungen
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Torta salata alle verdure
1 Std.
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Curry di zucca
30 Min