Urządzenia i Akcesoria
Creamy Turkey Stew (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil divided30 g
-
brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)200 g
-
carrots cut into slices (1 cm/½ in.)150 g
-
celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
salt divided¾ - 1 ¼ tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
fresh thyme3 - 4 sprigs
-
chicken stock (see Tip)750 g
-
bacon cubes150 g
-
mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)250 g
-
heavy cream 33-35% M.F.200 g
-
cornstarch10 g
-
seeded mustard1 ½ tsp
-
flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cook with Blade Cover
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Vegan ube ice cream
24 Std. 10 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Sweet beet
15 Min
Lemon chicken
50 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.