Urządzenia i Akcesoria
Creamy Turkey Stew (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil divided30 g
-
brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)200 g
-
carrots cut into slices (1 cm/½ in.)150 g
-
celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
salt divided¾ - 1 ¼ tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
fresh thyme3 - 4 sprigs
-
chicken stock (see Tip)750 g
-
bacon cubes150 g
-
mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)250 g
-
heavy cream 33-35% M.F.200 g
-
cornstarch10 g
-
seeded mustard1 ½ tsp
-
flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cook with Blade Cover
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Bread bowl chicken stew
3 godz. 45 min
Baked Brie Pie
50 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Gnocchi tricolore
35 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min